POŠTO OBRAZ?! Čitatelj ogorčen: Sramotna praksa u dubrovačkom kafiću, naplaćuju se na jadu i nevolji svojih sugrađana

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Redakciji Dubrovačkog dnevnika javio se ogorčen sugrađanin i upozorio na nezakonitu praksu u kafiću ITD,  a kako ga Dubrovčani popularno nazivaju 'lažni svjedok', uzrujan sugrađanin konstatirao je kako oni 'na ljudskoj nevolji žele lešinariti'. Problem je nastao zbog cjenika. 

NEĆU NIŠTA ODNOSNO NE MOGU NIŠTA, DO POLA SATA - proizvod je to koji ovaj dubrovački kafić nudi za 10kn odnosno 1,33 eura svojim gostima. Među kavama, sokovima i alkoholnim pićima, očito je i 'ništa' postao proizvod koji ima svoju cijenu.

Iako se ovakve šale nerijetko zbijaju među ugostiteljskim krugovima, pa su tako nastali i brojni 'memeovi' koji se šire društvenim mrežama sa sličnim cjenicima, naš sugrađanin upozorava - ovo nije zakonito i treba reagirati inspekcija. 

Inače radi se o kafiću koji se nalazi u blizini suda. 

"To je kafić gdje se odvjetnici često nalaze sa strankama, dogodi se da ti jadni ljudi ne mogu od muke ništa popiti jer im zbog raznih pravnih slučajeva i životnih okolnosti u tom trenutku nije do života. Nitko tamo nije škrt kad dođe, nego jednostavno čovjek nekada ne može, 'grop mu je u želucu', a ovi su im to odlučili naplatiti", upozorava naš čitatelj na ovaj potez kafića koji mu nikako nije 'sjeo'.

čitatelj

foto:čitatelj

Popularni Članci