POREZNICI NE ODUSTAJU: Opet gužva, opet se pišu sastavci

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovački poduzetnici u šali ogovore kako su upisali tečaj kreativnog pisanja kako bi 'porezniku' opravdali fluktuacije u zaradi tijekom sezone. 

Jedan od takvih, koji moraju ovih dana biti literalno raspoloženi poslao je svoje viđenje ove situacije. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti i bez izmjena. 

"Službeni poziv da se javim u prostorije porezne uprave zbog citiram:analize podataka prikupljenih sustavom fiskalizacije! Objašnjenje za prijavljene dnevne promete manje od 500 kn!?

Porezna uprava vidi manje promete u odnosu na prošlu godinu ali na žalost ne vidi ili neće da vidi realnost koja svima nama koji radimo sezonski na Jadranu nemilosrdno kida živce a ona je:

Nikad više gostiju na Jadranu a nikad manje vanpansionske potrošnje tj svi ti gosti su vjerojatno zaboravili novčanike ili smo stvarno postali omiljeno sirotinjsko odrediste za ljetovanje!

Slogan za nasu Turističku zajednicu: Dobro nam došli dragi gosti, ovdje samo plivajte, ližite sladoled i bacajte smeće!!!" stoji u tekstu ovog poduzetnika. 

Popularni Članci