PODRŠKA PRIJATELJSKOM GRADU Dustra kupila 100 Startasica, pozvala i druge stranke da ih slijede (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marijana Matulović
Dubrovačka stranka posjetila je novootvorenu trgovinu Borova u Starom gradu kako bi kupili 100 pari tenisica Startas i time podržali rad ove vukovarske tvrtke.

'Na ovaj način ćemo podržati hrvatsku proizvodnju koju je politika dosad sustavno uništavala', kazao je predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž.

Također, pozvao je Slavonce koji svaki dan masovno odlaze iz države da dođu u Dubrovnik dodajući da će Grad biti posrednik između privatnika i njih kako bi sa sigurnošću našli posao.

'Žalosno je da je cijela proizvodnja u Hrvatskoj na niskim granama, ali vukovarski div se i dalje bori i dat ćemo zahtjev u budućem periodu, kroz amandman, da se iz gradskoj proračuna svim osnovnoškolcima kupe po jedne tenisice iz Borova', rekao je Raguž i poručio predstavnicima svih političkih stranaka da po uzoru na DUSTRA-u  podrže hrvatsku proizvodnju.

'Tako će napokon prijeći s riječi na djelo, a svima nam je više preko glave ispraznih političkih govora', poručio je Raguž.

Uz predstavnike Dubrovačke stranke ovoj akciji priključila se i Nikica Anić iz HDZ-a za koju je poznato da je Raguž želi vidjeti u redovima DUSTRA-e.

Također, u akciju uključili su se i Lokanda d.o.o., Frontin i Pizza shop koji su naručili 70 pari Startasica.

Popularni Članci