Parking Gradac slobodan za potrebe građana, zatvoren samo u subotu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Obzirom na zatvaranje Ulice iza Grada za promet, mijenja se odluka o ustupanju parkinga na Gradcu za potrebe snimanja televizijske serije 'Borgia'. Samo tijekom subote, 4. siječnja parking na Gradcu bit će zatvoren zbog potreba produkcijske ekipe.

Od 5. siječnja Gradac će biti slobodan za potrebe građana, a do njega će se dolaziti niz Ulicu branitelja Dubrovnika, javili su iz Grada Dubrovnika. 

Logistička vozila produkcije televizijske serije od 5. do 22. siječnja smjestit će se na dio gornjeg platoa parkinga ispod žičare te molimo vozače čija su vozila parkirana na toj lokaciji da premjeste svoja vozila, a pretplatnike mjesečnih parkirnih karata će posebno obavijestiti i djelatnici Sanitata. 

-''Što se tiče snimanja serije Borgia i parkirnih mjesta koja su ustupljena produkciji, svi građani koji će u ovome vremenu parkirati u drugim zonama a imaju kartu za Gradac imat će i dozvolu za parkiranje u drugoj i trećoj zoni do 22. siječnja,' javljaju iz Sanitata Dubrovnik. Osim toga, na Kolorini, i u Ulici don Frana Bulića ostavljeno je preko 40 parkirnih mjesta pa građani uistinu nemaju razloga za brigu', javili su ranije iz Sanitata.

Vezane vijesti:

Ulica iza Grada zatvorena za sav promet od 7. siječnja do 7. veljače

 

Popularni Članci