TAKSIST LUPAO PO VOZILU UBEROVCU Pale teške riječi i letjele šake po haubi zbog optužbi o 'krađi' vožnje

Autor: Aida Čakić Autori fotografija: Goran Mratinović
Na području Pila danas su se sukobili vozač Ubera i dubrovački taksist.

Dubrovački dnevnik doznaje kako je incidentu prethodio verbalni obračun, a kasnije je taksist izašao iz automobila te šakama lupao po Uberovom vozilu oštetivši mu haubu. Kako doznajemo, uzrok sukoba je takozvana "krađa" vožnje od strane Ubera koji inače putnike smije voziti samo preko aplikacije. No, vozač Ubera koji je u ovom slučaju bio žrtva napada, ističe nam kako je imao naručenu vožnju putem aplikacije te je došao na dogovoreno mjesto na Pilama pokupiti putnike. Očito je nesporazum bio okidač agresivnog ponašanja vozača taksija pa je reagirao burno i nasrnuo na konkurentsko vozilo.

Iz PU dubrovačko-neretvanske su potvrdili kako je prijavljen sukob na Pilama između osoba koje se bave ukrcajem putnika te su dodali kako je tom prilikom oštećeno jedno vozilo.

Inače, na dubrovačkim prometnicama čini se vlada potpuna anarhija po pitanju taksi prijevoza. Broj vozila znatno je povećan liberalizacijom tržišta tako da za vrijeme sezone, prema nekim procjenama, ima ih oko tisuću. Zbog velikog broja vozača koji se bore za zaradu na ionako skučenim dubrovačkim prometnicama dolazi do čestih sukoba koji nerijetko eskaliraju fizičkim obračunima. 

Popularni Članci