BAREM U HRANI MOŽEMO UŽIVATI! Ostani doma i izaberi nešto s bogatog menija Sunset beacha Trattoria

Autor: Aida Čakić Autori fotografija: Goran Mratinović
Zbog pandemije virusa, smanjenja kretanja i ograničenja rada ugostitelja prema uputama hrvatske vlade do daljnjeg se preporučuje ostati doma, ali to ne znači da ne možete uživati u hrani putem dostave.

Proljeće, ugodne temperature i mnoštvo sunca za Dubrovčane znači izlazak vani, điravanje i ispijanje kave. No, zbog zdravstvenih mjera sve to svedeno je na minimum pa ono što je donedavno bilo uobičajeno sad je zapravo zabranjeno. U ovim izvanrednim okolnostima savjetuje se ostati doma, smanjiti izravne kontakte s ljudima i osigurati distanciranost od dva metra. Zbog svega toga, mnogima nedostaje omiljena taraca Sunset Beacha u Lapadu koja je trenutno kao i svi ugostiteljski objekti u državi zatvorena kao mjera sprječavanja širenja virusa.

Čuvajte svoje i zdravlje vaših najbližih, a fini domaći ili pak tradicijski ručak naručite u jednom od najboljih dubrovačkih restorana Sunset beach Trattoria. Bilo da je riječ o ukusnoj pizzi, à la carte ponudi ili pak vrhunskim marendama, ponuda u restoranu Trattoria pripremljena je uz najstrože higijenske mjere. Vrijedna ekipa svakodnevno zaprima narudžbe od građana koji u svojim domovima požele pojesti nešto iz bogate ponude. Restoran posebno brine da su uvijek na raspolaganju djelatnicima koji vrijedno rade poput medicinskog osoblja, policije, žurnih službi, radnika u butigama, civilne zaštite i svih onih koji brinu za našu dobrobit.

Mladi chef Antonio Žuvela pojasnio nam je kako jela svakodnevno pripremaju od domaćih namirnica koje nabavljaju od lokalnih proizvođača..

- Što se taj dan naruči, napravi se i tako se sve potroši. Nema ostavljanja u led ili stajanja do sutra, jer jednostavno cilj nam je imati svježu ponudu koja se zasniva na sezonskome. Trenutno nam najbolje ide domaća kuhinja i neka jela kojih su se ljudi zaželjeli poput obroka 'na žlicu', ali i roštilja - kazao je chef Žuvela.

Inače u Trattoriju već odavno imaju takozvane Fit marende koje su zasigurno novitet u restoranskoj ponudi, a riječ je o zdravim i laganim obrocima bogatih nutritivnih vrijednosti. Osim toga, uz pristupačne cijene, raznovrsna je ponuda ribljih i mesnih jela, a dostavljaju kolače pa čak i kavu. Sve to svakim danom od 10 do 17 sati.

Zbog zdravstvene situacije u Sunset Beachu opreza u radu nikad dosta pa tako svi rade u rukavicama, s maskama, a na svakom koraku su sredstva za dezinfekciju. Jednako tako pažljivi su pri dostavi jela pri čemu posebno vode brigu o svojim zaposlenicima pa i menadžment uskače u pomoć i razvoze jela.

Naime, pojašnjavaju nam kako su uvijek dostupni za sve građane, a razvili su i poseban sistem isporuke jela s ljudima koji su u samoizolaciji. Oni pri narudžbi naglase da im se hrana ostavi ispred vrata te unaprijed pripreme i ostave novce.

- Moramo biti aktivni i kreativni jer su ovo teška vremena za sve nas zbog zdravstvene ugroze. Brinemo se za korisnike, da ih omogućimo sigurnu, svježu i kvalitetnu hranu, a naši djelatnici su zaslužni za visoke standarde. Zbog svega toga nije nam bila opcija davati otkaze, a podržavamo i vladine mjere za pomoć gospodarstvenicima. Cilj nam je zajedno prebroditi krizu nakon koje ćemo nastaviti nizati uspjehe - zaključili su iz Sunset Beacha Dubrovnik.

Popularni Članci