test

NOVI DETALJI Razbojnici se hrvali sa zaštitarima, vozili ukraden motor Mezzanave (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: dd, DD
Zaštitari Zračne luke Dubrovnik koji su automobilom  prevozili novac opljačkani su jutros oko 7:50 sati. U tijeku je potraga za pljačkašima koji su bili naoružani pištoljima, a koji su se udaljili na motociklu. 

Ukraden je utržak od vikenda. Dubrovački dnevnik doznaje kako se radi o novcu iz aerodromskog Duty free shopa. Također, neslužbeno doznajemo kako je ukradeno najmanje 100 tisuća eura u gotovini, kao i 'slipovi' od kartica, koji lopovima doduše ništa ne znače.

Dva zaštitara su napadnuta dok su iznosila novac iz automobila u upravnu zgradu. Također, nagađa se da su ih pljačkaši presreli na dostavnom skuteru Mezzanave, koji je ispred ovog restorana ukraden u utorak navečer, o čemu više možete pročitati OVDJE. Doznajemo i kako je bilo hrvanja između pljačkaša i zaštitara.

Na ovom slučaju, kako doznajemo, rade praktički svi policajci Policijske uprave dubrovačko-neretvanske te su na aerodromu 'duge cijevi'.

Iz Policijske uprave poslali su priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

"Jutros, oko 07,40 sati, na području Zračne luke Dubrovnik dogodilo se razbojništvo na način da su dvojica naoružanih NN muškaraca, na motoru, oduzeli veću količinu novca od zaštitara Zračne luke koji su ga prenosili.

U tijeku je kriminalističko istraživanje radi rasvjetljavanja svih okolnosti događaja te traje intenzivna potraga za počiniteljima razbojništva." - piše u priopćenju.

Također, oglasili su se i iz Zračne luke Dubrovnik. 

"Jutros oko 7:50 sati u Zračnoj luci Dubrovnik dogodila se oružana pljačka. Naime, napadnut je zaštitar zračne luke kojem je oduzeta torba s novcem, nakon čega su se počinitelji udaljili motociklom s mjesta događaja. Nitko od djelatnika Zračne luke Dubrovnik nije ozlijeđen.

Obzirom da PU Dubrovačko-neretvanske županije provodi istragu, daljnje obavijesti nismo u mogućnosti iznositi, stoga Vas molimo za razumijevanje u interesu istrage." - napisali su iz ZL Dubrovnik.

V.S.

Popularni Članci