BIT ĆE UZBUDLJIVO Održan ždrijeb Divlje lige (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Završene su prijave za nastup u 34. Prvenstvu dubrovačkih kupališta u vaterpolu, Divljoj ligi, a danas je održan ždrijeb.

Kuglice su izvlačili župan Nikola Dobroslavić, dubrovački gradonačelnik Mato Franković, predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica, judašica Ivana Šutalo, vaterpolist Paulo Obradović i automobilist Dubravko Čikor.
Nastup u 34. Prvenstvu dubrovačkih kupališta u vaterpolu potvrdilo je 28 momčadi, a osam ekipa osiguralo je izravan nastup. Branitelj naslova Elita nositelj je skupine A, a ždrijeb joj je doveo Lozicu. Nositelj skupine B je FUN H20 Mlini koji igraju protiv Kokota. Nositelju skupine C Penatur igrat će s Češkim banjama, a ždrijeb je odlučio kako nositelju skupine D, Kamenu malome idu, Crvene stijene. Ovim ekipama pridružit će se najbolje ekipe iz kvalifikacija.

Prijavljeno je i devet terena. Momčadi koje su prijavile teren su Turčin Danče i Betula Danče (Danče), Kolorina (Šulić), Lukovica (Plat), Kamen Mali (Cavtat), Luka Čilipi (Luka Čilipi), Pasjača Popovići (Pasjača), Uvalica (Porporela), Elafiti (Šipan) i Ponta žala (Mokošica).

Prve utakmice kvalifikacija igrat će se na Dančama u nedjelju, 16. srpnja. Glavni turnir će se igrati od 28. (ili 29.) srpnja) do 12. (ili 13.) srpnja, sve ovisno o vremenskim prilikama.

Popularni Članci