NOVI DETALJI OKO RAZBOJNIŠTVA NA AERODROMU Uhićena i jedna ženska osoba!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: dd
Načelnik PU dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević danas je na konferenciji za novinare kazao kako je prije dva dana uhićena ženska osoba osumnjičena za slučaj pljačke Zračne luke Dubrovnik. Radi se o 40-godišnjakinji iz BIH.

Prema riječima načelnika ona je privedena nadzorniku i sucu istrage, a u zatvoru će provesti 30 dana. Inače, osumnjičenicima u slučaju razbojništva u Zračnoj luci Dubrovnik Antunu Katušiću i njegovom sinu Antoniju produljen je istražni zatvor za dva mjeseca. 

Također, rekao je i da su na području Konavala i Dubrovnika pronađeni poredmeti koji su korišteni u pljački.

Podsjetimo, oružana pljačka na aerodromu dogodila se u listopadu prošle godine kada su zaštitare Zračne luke Dubrovnik koji su prenosili novac presrela dvojica na motociklu, uzeli novac uz prijetnju vatrenim oružjem, a nakon krađe su se udaljili. Dubrovački dnevnik tada je prvi pisao kako se radi o novcu iz aerodromskog Duty free shopa. Također, doznali smo kako je ukradeno oko 100 tisuća eura u gotovini.

Dva zaštitara su napadnuta dok su iznosila novac iz automobila u upravnu zgradu. Pljačkaši su ih presreli na dostavnom skuteru Mezzanave, koji je ubrzo nakon pljačke pronađen.

A.Č./V.S.

Popularni Članci