NOVA CIJENA Od sutra cijena PCR testova na osobni zahtjev 700 kuna

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović/DD
PCR testiranja na COVID-19 za osobe koje se testiraju na osobni zahtjev u Općoj bolnici Dubrovnik od srijede 3. ožujka 2021. iznosit će 700,00 kn.

Uzimanje uzoraka provodi se po principu ,,DRIVE-IN" ispred montažnog objekta na parkingu Opće bolnice Dubrovnik, Dr. Roka Mišetića 2, svakog radnog dana i subotom od 7:30-10:00 sati. Najava za PCR testiranja obavlja se obavlja putem e-maila info.covid.test@bolnica-du.hr 

Za osobe koje se testiraju na osobni zahtjev moguće je uzimanje uzorka i nedjeljom uz prethodni dogovor i najavu na navedeni e-mail. Rezultati nalaza dostavljaju se na zahtjev osobe koja se testirala putem e-maila 12 sati nakon uzorkovanja, a najkasnije do 24 sata na hrvatskom i engleskom jeziku. 

Inače, u Općoj bolnici Dubrovnik u COVID laboratoriju koji je donedavno bio jedini laboratorij koji je obrađivao PCR uzorke u regionalnim bolnicama svakodnevno se provodi obrada uzoraka koji je do početka ožujka obrađeno oko 30 000. U COVID laboratoriju u dvije smjene do 22 sata radi 7 zaposlenih: tri eksperimentalna biologa, jedna laboratorijski tehničar, magistra laboratorijske dijagnostike te dva administratora. 

Popularni Članci