Noćni život Dubrovnika nije vrhunski, najbolja Buža, Trubadur izlizan

Autor: Petar Ipšić Autori fotografija: Dino Avdić, CC Revelin
Autor vrlo aktivnog travel bloga 'Frank about Croatia' u svom novom postu piše o noćnom životu Dubrovnika te donosi pregled najzanimljivijih gradskih barova, kafića i klubova.

Noćni život Dubrovnika je prilično živ, iako to ovisi u kojem dijelu godine boravite u gradu. Zimi je povijesna jezgra uglavnom tiha. Prirodno, s manje posjetitelja i zabava nestaje. No, u Lapadu barovi i kafići nastavljaju živjeti zbog velikog broja studenata, piše Frank, Kanađanin koji živi u Hrvatskoj.

Posebno ističe D'Vino Wine bar jer nudi izbor od preko 60 internacionalnih i lokalnih vina, te Buža bar zbog pogleda i imidža najpopularnijeg mjesta među turistima.

Među onima, koje karakterizira kao mjesta posebno popularna među lokalnim stanovništvom su Galerija, Casablanca te Tinel, 'koji je zamijenio legendarni Talir'.

Trubadur ga se dojmio, kaže, kao 'izlizan' i trošan te preskup.

Eastwest Beach Club je mjesto gdje dolaze oni koji žele biti viđeni, ali ga iz prosjeka izdiže fantastična lokacija i pogled.

Spominje i irske pubove te Revelin i Lazarete.

Za Revelin kaže kako je posebno popularan za kasne izlaske, ali navodi i 'smanjite očekivanja jer noćna zabava u Dubrovniku nije prvoklasna'.  

Popularni Članci