NESLUŽBENO DOZNAJEMO! Poznati splitski brend stiže u Dubrovnik?

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Klečak
Sve glasnija su šuškanja kako splitski 'Bobis' uskoro stiže u Dubrovnik pa bi njihovi pekarski proizvodi uskoro mogli biti dostupni i na krajnjem jugu Hrvatske.

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, trenutno traju pregovori oko mogućnosti da poznati pekarski proizvodi u Dubrovnik stignu sredinom lipnja, i to, navodno, u Tommyjeve trgovačke centre gdje pekarske poizvode trenutno prodava pekara Babić.

Logičan je to ishod, posebno ukoliko se u obzir ukoliko se u obzir uzmu informacije koje su itekako intrigirale splitsku javnost prije dvije godine kada su mediji objavili kako vlasnik Tommyja Tomislav Mamić od Svaguše preuzima Bobis.

Inače, Tommy je u sudskom registru naveden kao član društva Bobis, a predsjednik nadzornog odbora je Ante Josić, ujedno i predsjednik uprave Tommyja. Član nadzornog odbora Bobisa je Snježana Mamić, inače supruga Tomislava Mamića.

'Bobis' je s radom započeo davne 1949. godine na splitskoj Pjaci, a danas su njihova prodajna mjesta razgranata diljem Splita, ali ima ih i u Rogoznici, Sinju, Žrnovnici, Omišu, Makarskoj i Imotskom.  Hoće li ih uskoro biti i u Dubrovniku, iz Bobisa nisu htjeli potvrditi, ali ni demantirati.

'Poslovna praksa nam je uvijek bila da na vrijeme upoznamo javnost o bitnim novinama u našem poslovanju, bez obzira da li je riječ o širenju asortimana ili prodajne mreže. Na vrijeme ćemo vas obavijestiti o svim važnim događajima koji bi vas mogla zanimati,' odgovorili su iz Bobisa.

Popularni Članci