NEMA DŽABE NI NA MEDAREVU: Odabran koncesionar, donosimo cijene parkinga (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Grljević, DD
Bliži se kraj besplatnom parkingu oko Opće bolnice Dubrovnik.

Kako je danas na konferenciji za medije kazao Jerko Certić, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik, natječaj je završen, čeka se da istekne rok za žalbu.

"Počinje i realizacija rješavanja problema parkinga ispred Opće bolnice Dubrovnik. Projekt se priprema sedam mjeseci, a dosada su dobivene sve potrebne dozvole. Simboličnom naplatom parkinga svim će korisnicima OB Dubrovnik biti omogućen dolazak u kompleks bolnice što je u posljednje vrijeme bilo otežano zbog neplanskog parkiranja te ostavljanja vozila i više dana u kompleksu bolničkog parkinga", kazao je Certić, a najbolju ponudu je dala tvrtka Parking team iz Rijeke. 

Cijene će biti simbolične, prvih pola sata besplatno, a tri sata će koštati 5 kuna. Ono što je također važno jest da će koncesionar održavati i okolne zelene površine, kao i javnu rasvjetu", pojasnio je ravnatelj Certić te dodao kako neće moći biti ikakvog poskupljenja, bez dogovora sa upravom bolnice. Ovim potezom uvesti će se reda na parking, koji u popriličnom postotku popunjavaju vozila rent a car tvrtki .

Popularni Članci