Ne propustite večeras vruću r&b zabavu, ali ni vruće cijene ulaznica

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Večeras je na programu vruća tematska zabava „The Vibe“ na kojoj će svi posjetitelji moći uživati u plesnoj koreografiji atraktivnih plesačica, ali i u najboljim hip hop i r'n'b hitovima koje će puštati DJ ekspert Bizzo Bodega. Pripremite se za ples, odličnu atmosferu i probrane glazbene hitove.

Vruće cijene i akcijski paketi ulaznica za najveća svjetska gostovanja u rujnu su dostupni do petka isključivo u uredu Revelina. U prodaji su promotivni paketi regularnih ulaznica 2+1 gratis po cijeni od 200 kuna koji su dostupni najkasnije do 16:00 u petak, 13. rujna.  Isti su dostupni za nastup Mark Knighta, Claptonea i Fedde Le Granda. Ali ni to nije sve, za koncert Claptone-a i Fedde Le Granda formirane su posebne VIP ulaznice za silver, gold i platinum sektor. Vip ulaznice za silver sektor dostupne su po cijeni od 200 kuna, za gold sektor po cijeni od 300 kuna i za platinum sektor po cijeni od 400 kuna.  Iste su dostupne do isteka zaliha isključivo u uredu Revelina. 

Odličan program i još bolje cijene ulaznica garantiraju nezaboravan rujan u klubu koji svake večeri nudi odličnu zabavu. Sve dodatne informacije dostupne su na društvenim mrežama i službenoj web stranici kluba Revelin. Svoj stol možete rezervirati na kontakt broj 098 533 531. Budi i ti dio najbolje zabave u Gradu. Iskoristite promotivne akcije i zabavite se uz hitove najboljih DJ-a današnjice. 

Popularni Članci