NARUČUJTE ZDRAVE I UKUSNE MARENDE! Sunset beach Dubrovnik pripremio fit obroke, jedite zdravo i dok ste na poslu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Sunset beach Dubrovnik ima odlične vijesti za sve one koji vole jesti ukusno, a uz to žele paziti na zdravlje i liniju. Od ponedjeljka vas čekaju zdrave, fit marende u kojima možete uživati tijekom radnog tjedna. 

Gurmani već znaju kako Sunset beach Dubrovnik u svojoj ponudi ima standardne marende po cijeni od 40 kuna, no uz njih će se sada nalaziti i po jedno fit jelo svakog dana, kako biste uživali u ukusnoj hrani, a pri tom pazili na zdravlje i liniju. Tjedni fit meni osmišljen je u suradnji s Ivanom Jelenom Pavlić, dubrovačkom body trenericom. 

Povrće u woku, puretina u sezamu, lešo meso sa špinatom, različite salate samo su neka od zdravih jela u kojima ćete moći uživati od idućeg tjedna. Ubrzani stil života i naporan dnevni tempo modernom čovjeku vrlo često ne ostavlja previše vremena za kuhanje, no sada nema izlika jer umjesto brze hrane možete konzumirati zdrava jela svakog dana. 

Marende možete naručiti na broj 020/642-700 ili 099/444-7717 ili ih kušati u restoranu Sunset beach Trattoria u Uvali Lapad, a među kojim fit jelima, uz standardnu marendu, možete birati od sljedećeg tjedna, provjerite u letku. Cijena marende je 40 kuna, a uz nju ćete dobiti i salatu gratis. 

Popularni Članci