NAKON SUVENIRNICE, TU JE I HARD ROCK CAFE Franković pred Klarisom: Uskoro otvaranje!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Mato Franković Facebook
Hard Rock Cafe uskoro otvara svoja vrata i u Dubrovniku. Nakon što je prošle godine otvoren suvenirnica Hard Rock Shop, ove godine u samostanskom klaustru otvara se Hard Rock Cafe.

Gradonačelnik Mato Franković također je najavio skoro otvaranje uz fotografiju pred nadaleko poznatim znakom ove franšize.

Na pripremi za otvorenje proteklih dana radi jako veliki broj radnika iz drugih Hard Rock Cafea diljem Europe, doznaje Dubrovački dnevnik. 

Podsjetimo, još prošle godine za Dubrovački dnevnik je tvrtka Klarisa d.o.o., čiji restoran Klarisa u samostanskom klaustru posluje 12 godina, potvrdila je kako širi svoje poslovanje, i postaje dio Hard Rock Cafe franšize.

"Stara gradska jezgra glavno je turističko područje, pa je bilo jednostavno udružiti snage i dodati naš prepoznatljivi Hard Rock stil. Okružena srednjovjekovnim zidinama, stara gradska jezgra prepoznatljiva je upravo po kamenu koji je uvijek štitio Grad. Nevjerojatna je to vremenska kapsula koju ćete voljeti.

Dodavajući naš brend Hard Rock srednjovjekovnom šarmu Grada, Hard Rock Cafe se uklapa u moderne restorane i klasične muzeje.

Spojili smo dva razdoblja u nekadašnjem samostanu, koji je pomno obnovljen do najmanjih detalja kako bi se osiguralo da se jedinstvene značajke zgrade čuvaju, prikazuju i dobro čuvaju. Ovaj bivši samostan od 850 četvornih metara ugošćuje više od 400 gostiju u tri glavna područja: unutarnji prostor za sjedenje, atrij koji oduzima dah u dvorištu i još jedna vanjska terasa s pogledom na dobro poznatu starogradsku fontanu", poruka je Hard Rock Cafe-a za novu lokaciju u Dubrovniku. 

Popularni Članci