MODERAN, SUVREMEN I PROSTRAN Umirovljenici će dobiti još jedan dom koji će biti financiran europskim sredstvima

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović / DD
Danas je predan glavni projekt za ishođenje građevinske dozvole za izgradnju novog doma umirovljenika ispod Opće bolnice Dubrovnik. 

Gradonačelnik Mato Franković kazao je kako očekuje do listopada građevinsku dozvolu te nakon provedene javne nabave početak izgradnje doma.

- Navedeni projekt smo prijavili na projekt Resilience and Recovery i to će biti financirano europskim sredstvima. Hvala Hrvatskoj stranci umirovljenika, gospodinu generalnu Gabričeviću koji je predsjednik, gosparu Cvijetu Cvjetkoviću koji je županijski predsjednik te gospođi Olgi Muratti koja je gradska predsjednica stranke. Od prvog dana mandata umirovljenici su nam važni, započeli smo s investicijom izgradnje prvog doma nakon 50 godina, a evo sad ćemo uskoro započeti s izgradnjom novog, suvremenom, modernog i velikog doma ispod OB Dubrovnik - kazao je Mato Franković.

Predsjednik HSU-a Veselko Gabričević zahvalio se Frankoviću na realizaciji ovog projekta.

- Jutros sam imao zadovoljstvo da s njime nazočim predaji dokumentacije za izgradnju ovoga doma i to mi je zaista zadovoljstvo, jer će umirovljenici u Dubrovniku konačno dobiti dva doma, jedan u Gružu koji je u izgradnji i ovaj koji će biti veći. To će popraviti njihovu situaciju u Dubrovniku i županiji - istaknuo je predsjednik HSU-a Veselko Gabričević.

Predan zahtjev za građevinsku dozvolu za Dom umirovljenika ispod Opće bolnice Dubrovnik

A.Č.

Popularni Članci