'

LEGENDARNI PROFESOR Đorđe Obradović otišao u mirovinu: "Hvala studenticama i studentima, kolegicama i kolegama na predivnih dvadeset godina"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Đorđe Obradović Facebook
Đorđe Obradović, omiljeni profesor na Sveučilištu u Dubrovniku, koji je ostavio traga među brojnim generacijama studenata, započeo je novu životnu fazu. 

Informaciju o odlasku u mirovinu objavio je na društvenim mrežama, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Danas je moj prvi umirovljenički dan. Oproštaj s kolegama poslije dvadeset generacija od osnutka Odjela za komunikologiju 2004. do današnjeg Fakulteta za medije i odnose s javnošću Sveučilišta u Dubrovniku uveličala je spoznaja da je među djelatnicima njih čak osmero kojima sam predavao (ili koje sam progonio, zavisi kako tko osjeća). Da je FMOJ čvrsto stao na noge dokazuje i to što je moja nekadašnja studentica doc. dr. sc. Romana John postala dekanica na fakultetu koji je završila. Sljedeći korak pred Fakultetom za medije i odnose s javnošću bit će da većina nastavnika budu nekadašnji njegovi studenti. Ni taj dan više nije daleko. Hvala studenticama i studentima, kolegicama i kolegama na predivnih dvadeset godina."

Popularni Članci