KĆER OBOLJELE OD KORONAVIRUSA 'Mama se preventivno testirala, svi smo plakali nakon razgovora s epidemiologom'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD/FB
Sedam djelatnika Zračne luke Dubrovnik zaraženo je koronavirusom nakon što je u Dubrovniku potvrđen prvi slučaj, a riječ je o spremačici iz Zračne luke. 

Nakon što je zaposlenik ZL Dubrovnik Mario Magud javno istupio te kazao kako je također dobio koronavirus, a nije uopće bio u bliskom kontaktu s prvozaraženom, to je učinila i Iva Radonić čija je majka također pozitivna. Njezinu objavi prenosimo u cijelosti.

"Jutros smo saznali da je mama + na COVID19. "Stani, moja mama? Nije 100%." Testirala se preventivno nakon što se saznalo za prvooboljelu na ZLD-u (s kojom nije bila u direktnom kontaktu). Mama je sada dosta dobro, nema febru niti bolove u kostima. S obzirom na njenu bolest (plućna embolija koja joj je dijagnosticirana još 2008.) često ima probleme u disanju. Sada je u bolnici, u nadi da se simptomi neće početi razvijati, u nadi da će sljedeći nalaz biti negativan.

Odmah nakon njenog završetka razgovora s epidemiologom, svi smo plakali. Ona u svojoj sobi, gdje je bila u samoizolaciji, nas 3 iza vrata. I vjerovano bi mogle tako sto dana, ali to nam neće pomoći. Zato sam htjela napisati ovo da svi pročitate / Ljudi čuvajte se, zbog sebe i zbog svih oko vas. Virus se nekontrolirano brzo širi i jedino što možemo učiti je pokušati ga spriječiti u tome.

Čekat će nas svi kafić, parkovi i restorani, bitno je samo da ostanemo zdravi.

Moja lavica će iz ovog izaći bogatija za još jednu borbu koju je dobila", poručila je Iva Radonić čija majka se bori s koronavirusom.

Popularni Članci