KAKO JE DOBRO VIDJETI VAS OPET! Gosti stigli na kruzer u Gružu, među njima i francuski novinari (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović, DD
La Belle de l'Adriatique prvi je kruzer koji će ove godine, nakon velike stanke zbog pandemije koronavirusa, zaploviti iz Dubrovnika, a na njega su se danas popodne ukrcali gosti, u prvom redu iz Francuske koji su danas poslijepodne stigli avionima. 

Za turistički dio poput organiziranja ekskurzija, vođenja, ulaznica i svega ostalog što spada pod posao turoperatora zadužena je dubrovačka turistička agencija Dominium Travel. Kako nam je kazala šefica agencije Slavica Grkeš, prvi dan je u planu razgledavanje Dubrovnika, potom put na Mljet i Korčulu, a nakon toga i u Šibenik, Krk, Trogir, Split, Hvar i Kotor, nakon čega se gosti ponovno vraćaju u Dubrovnik odakle lete doma. 

Osim što dolazak broda i samo putovanje predstavljaju svojevrsni ponovni početak criusing sezone nakon dulje pauze, svakako je zanimljivo i to što putovanju prisustvuju i francuski novinari koji su tu poslovno – kako bi izvještavali o samom putovanju. Stoga to predstavlja i odličnu reklamu za Dubrovnik kao sigurnu destinaciju u vremenu pandemije, kao i ostale jadranske gradove i područja koja će postaviti. 

Kruzer će isploviti sutra u 19:00 sati, nakon razgledavanja Dubrovnika, kad će se uputiti prema Korčuli. 

Popularni Članci