Gradonačelnik Vlahušić i župan Dobroslavić čestitali Božić vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić  i dubrovačko - neretvanski župan Nikola Dobroslavić uputili su čestitke parohu dubrovačkom protojereju Vladanu Perišiću i svim sugrađanima koji slave Božić po julijanskom kalendaru. Tekst čestitki prenosimo u cijelosti:

GRADONAČELNIKOVA ČESTITKA

Poštovani gospodine Perišić,

Božić je vrijeme mira, radosti, zajedništva i unutarnje obnove. Stoga želim da Kristovo rođenje svi vjernici provedu u ozračju sreće, zadovoljstva, topline duha i u krugu svojih obitelji, te da im to bude poticaj za početak nove i uspješnije godine.

Vjerujemo da ćemo u zajedništvu i dalje stvarati pravedno i tolerantno društvo s jednakim mogućnostima za svakog pojedinca.

U ime Grada Dubrovnika i svoje osobno, Vama kao i svim Dubrovkinjama i Dubrovčanima pravoslavne vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke povodom Božića!
 
Mir Božji - Hristos se rodi!
 
 
Gradonačelnik
Andro Vlahušić

ŽUPANOVA ČESTITKA

'Povodom najradosnijeg blagdana Božića, Vama osobno i svim vjernicima koji slave blagdan Kristova rođenja prema julijanskom kalendaru, u ime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno upućujem iskrene čestitke, uz želju da božićne blagdane provedete u znaku obiteljskog zajedništva, razumijevanja i dostojanstva. 


Neka Vam nova 2015. godina donese zdravlje, osobne i poslovne uspjehe te nastavak međusobne kontinuirane dobre suradnje!
S poštovanjem ,

ŽUPAN 

Nikola Dobroslavić 

Popularni Članci