GRADONAČELNIK PRIMIO GRAĐANE Već sutra počinju radovi na parkiralištu u Tupovom naselju

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Nakon izrade projektne dokumentacije, a na osnovu projekta koji predviđa 23 parking mjesta na čestici 188/1, gradonačelnik Mato Franković predstavnicima stanara Tupovog naselja predstavio je navedeni projekt koji bi bio prva faza rješavanja parking mjesta u ovom naselju.

Stanari su suglasni da se projekt što prije počne izvoditi te sukladno postignutom dogovoru sutra počinje izvođenje radova. Oni bi trebali trajati mjesec dana, a za to vrijeme parking stanarima, kojima će biti onemogućeno parkiranje na području na kojem se izvode radovi, u dogovoru Grada Dubrovnika i Luke Dubrovnik bit će osiguran na području Luke.

Ovo je prva faza rješavanja pitanja problematike parkinga Tupovog naselja, druga faza će biti riješena projektiranjem i izgradnjom parking mjesta podzemnim i nadzemnim parkinzima na parceli 202/1 i treća faza je izgradnja parkinga na parceli 188/5.

Izgradnjom svih navedenih parking mjesta, čiji bi konačni  završetak trebao biti kraj 2022. godine, u potpunosti bi se riješilo pitanje nedostajućih mjesta na području Tupovog naselja.

Grad Dubrovnik zahvaljuje svim stanovnicima Tupovog naselja na suradnji.

Popularni Članci