'

Gradonačelnik čestitao Barakudicama: "Ovo je samo početak vašeg puta prema velikim sportskim uspjesima"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: HVS
Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković uputio je dubrovačkim Barakudicama čestitku povodom uspješnog nastupa na Europskom prvenstvu do 19 godina, održanom protekli vikend u Zagrebu. 

Hrvatska ženska reprezentacija, među kojima i tri Dubrovkinje – Jugašice, okončala je natjecanje na 4. mjestu, a iako je u susretu za broncu Grčka bila bolja, hrvatske vaterpolistice ostvarile su izvrstan rezultat.

Čestitku prenosimo u cijelosti: 

"Drage Jugašice,

Čestitam vam na još jednom uspješnom nastupu za žensku vaterpolsku reprezentaciju, ovaj put na Europskom prvenstvu do 19 godina. Od srca upućujem čestitke našim Jugašicama: Niki Alamat, Nini Jazvin i Lani Korać što su imale značajnu ulogu u kvalitetnoj igri koja ih je dovela do polufinala i četvrtog mjesta.

Prije samo dva mjeseca veselili smo se povijesnom uspjehu na Svjetskom prvenstvu do 16 godina, a sada se taj izvanredni podvig ponovio. To pokazuje kako je ovo samo početak vašeg puta prema velikim sportskim uspjesima, a mi ćemo vas i dalje s ponosom pratiti i podržavati. Vaša postignuća puno znače za naš grad, ali i cjelokupni hrvatski ženski vaterpolo i zato samo hrabro nastavite dalje.

S poštovanjem,

Gradonačelnik

Mato Franković"

Popularni Članci