GOTOVO IDEJNO RJEŠENJE! Kreće izgradnja trgovačkog centra u Mokošici (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Koncern Agrokor počinje s gradnjom trgovačkog centra u Mokošici s komercijalnim sadržajima. 

Za Dubrovački dnevnik to je potvrdio zamjenik gradonačelnika Željko Raguž.

'Idejno rješenje je gotovo. Radovi bi trebali krenuti početkom listopada ove godine. Grad Dubrovnik je bio maksimalno uspješan što se tiče svih dozvola koje su bile potrebne. Mi smo napravili sve s naše strane, sad je na njima red da krenu', kazao je Raguž te dodao kako im se predstavljeno idejno rješenje izrazito sviđa.

'Napravit će trgovački centar, parkirna mjesta i društvene prostore za naše sugrađane. Za tim je Mokošica vapila, to su tražili i evo ga, rješavamo to i ne mogu biti zadovoljniji', poručio je Raguž.

Gradnjom poslovnog centra u Mokošici to najveće dubrovačko naselje napokon će dobiti sadržaje kakve zaslužuje. Veliki šoping centar, zabavni sadržaji i posebice kino razveselit će brojne tamošnje stanovnike. U sklopu centra biti će i velika podzemna garaža, čime će se riješiti još jedan od gorućih problema ovog naselja.

Podsjetimo, Grad Dubrovnik je za 10 667 800 kuna Agrokoru prodao zemljište u Obuljenom. Na tom mjestu trebala je biti izgrađena crkva i pastoralni centar. Međutim, biskup Mate Uzinić je vratio zemljište uz napomenu kako Biskupija nije zainteresirana za gradnju.

Popularni Članci