Niko Pavlović: Dubrovnik je prošlu godinu završio pozitivno, sa suficitom od 15 milijuna!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić vodio je jutros kolegij pročelnika upravnih odjela. Među dnevnim redom našla se revizija proslave dočeka Nove godine, ali i aktualna situacija u kojoj se Grad Dubrovnik nalazi s obzirom da je u 2015. godinu ušao bez temeljnog financijskog dokumenta.
Gradonačelnik Vlahušić na samom početku zahvalio je svim upravnim odjelima i službama na kvalitetno odrađenom poslu u organizaciji dočeka Nove godine, koji je u našem gradu provelo gotovo četiri tisuće domaćih i inozemnih gostiju. Svim pročelnicima uputio je zahvalu na iznimnim rezultatima rada u protekloj godini.


Pročelnik Upravnog odjela za financije i naplatu Niko Pavlović izvijestio je kolegij da je Grad Dubrovnik i u 2014. godini poslovao financijski uspješno te da će godinu završiti uz suficit procijenjen na oko 15 milijuna kuna.

Gradonačelnik je ovom prilikom izrazio posebno zadovoljstvo poslovnim rezultatom podsjetivši kako je u prosincu Grad postao vlasnikom i ljetnikovca Bosdari, a koji je na njegovu inicijativu i odlukom Gradskog vijeća kupljen za pet milijuna kuna.

Zainteresirane građane, udruge, ali i predstavnike političkih stranaka pozvao je na novi krug prijedloga na proračun. –„Neka do tada dobro promisle kako višak sredstava potrošiti na kvalitetan način i na zadovoljstvo građana“, poručio je. 

Popularni Članci