Dubrovački SDP: Nekolicina političara obećava brda i doline, a naš prijedlog se može uvesti u škole

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Video
Ovim putem se javljamo vezano za članak autora Mara Marušića koji je pod naslovom „Ovo su najbesmislenije ideje iz predizbornih programa dubrovačkih stranaka“ objavljen dana 07.05.2021.godine u tiskovnom izdanju „Dubrovačkog dnevnika“. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Drago nam je da se netko iz novinarske profesije odlučio napisati jedan takav članak. Naime, svjedoci smo da se nekolicina političkih aktera, očito zbog nedostatka kvalitete i ideja, odlučila obećavati brda i doline, totalno ignorirajući zakonski okvir i zdrav razum . Sigurni smo da autor ovog teksta nije napravio ovu grešku namjerno, već je to učinio iz razloga jer je naša inicijativa izvrsna, te je mislio da ako je tako nešto moguće to bi se to već dosad napravilo. 

Bitno je naglasiti da naš prijedlog uvođenja Građanskog odgoja i društva kao izvannastavne aktivnosti u osnovne škole može predložiti i uvesti lokalna samouprava. U Hrvatskoj imamo gradova Rijeke, Grada Sisaka i drugih koji nam mogu služiti kao primjer. Dopustit ćete nam da primijetimo kako u većini tih gradova vlast obnaša upravo SDP. Bitna je samo politička volja", poručili su iz dubrovačkod SDP-a.

Popularni Članci