DOZNAJEMO Izabrana je prva direktorica u povijesti Sanitata, doznali smo o kome je riječ

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Gradom već danima kruže informacije kako je gradonačelnik, u ime osnivača Grada Dubrovnika, donio odluku o odabiru čelne osobe dubrovačke tvrtke Sanitat te da se radi o bivšoj djelatnici Zagrebačke banke.

Slijedom navedene informacije Dubrovački dnevnik je neslužbeno doznao kako se radi o Klaudiji Barčot, koja je do polovice srpnja obavljala posao bankara za trezorsko poslovanje i bila osobni bankar te ima 20 godina radnog staža na poslovima računovodstva i rada u financijskim institucijama.

Barčot je pet godina bila direktorica poslovnice Zagrebačke banke, dok je ranije radila i kao pomoćnica direktora poslovnice.

Klaudia Barčot rođena je u Dubrovniku te je završila Gimnaziju u Dubrovniku, po  struci je magistra ekonomije s diplomom Sveučilišta u Dubrovniku. Od brojnih usavršavanja, Barčot trenutno završava osposobljavanje za Voditelja izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova.

Dubrovački dnevnik je kontaktirao Klaudiju Barčot te je zamolio za potvrdu informacije o njenom skorom imenovanju za direktoricu Sanitata Dubrovnik. Barčot nam je odgovorila kako je točna informacija kako ju je gradonačelnik Franković pozvao na razgovor te da su razgovarali o mogućem preuzimanju trgovačkog društva Sanitat Dubrovnik.

‘Još uvijek nisam imenovana na navedenu dužnost pa vam ništa posebno ne mogu reći. Ako me gradonačelnik Franković imenuje na navedenu funkciju, učinit ću sve da opravdam ukazano povjerenje,’ rekla nam je Barčot, dodavši kako je gradonačelnik detaljno informirao o budućim investicijama i poslovima koji stoje pred Sanitatom Dubrovnik te kako će sve to realizirati uz pomoć Grada.

Barčot je posebno istaknula kako ne pripada, niti je član bilo koje političke stranke te da su njeni svi alati diplome, obrazovanje i rad.

Popularni Članci