Čitatelj na redakcijski telefon: Mladić iz Mokošice je uhićen jer nije imao osobnu iskaznicu!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Screenshot/GazettaTV
Dubrovački dnevnik prvi je izvijestio o tome kako je među privedenim navijačima u Milanu i jedan naš sugrađanin, iz Mokošice. Službenu potvrdu za Dubrovački dnevnik dalo je Ministarstvo vanjskih i europskih poslova. 

Ministarstvo nije dalo imena i prezimena uhićenih, kao ni razloge zbog kojih je svaki od njih priveden i za što se tereti, a u te detalje nije ulazio ni Dubrovački dnevnik. Ono što je diljem Hrvatske, Europe i svijeta opće poznato je što su hrvatski navijači napravili tijekom utakmice, kao i to da su tom prilikom neki od njih privedeni. 

Na redakcijski telefon jutros se javio mladić koji tvrdi da je privedeni navijač iz Mokošice priveden samo zato što nije imao osobnu iskaznicu te da 'nije huligan koji je osramotio svoj Grad, Mokošicu, Hrvatsku.' 

Ako je to istina, to su svakako dobre vijesti za Grad, roditelje i sve one koji se srame poteza huligana u Milanu. O njima i kakvi su svjedoče njihova djela, kao i onima koji vrijeđaju novinare koji, ponavljamo, nisu ništa drugo napravili nego prenijeli službene informacije Ministarstva. 

Huliganstvo, vrijeđanje, pa i zvanje na telefon bez da se zna da je pristojno najprije predstaviti se, je pitanje odgoja, a ne novinarstvo, pa ćemo s time završiti. 

Vezane vijesti: 

PUŠTENI DO SUĐENJA Za bakljadu moguća kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora!

EKSKLUZIVNO Među 15 pritvorenih u Milanu i jedan navijač iz Mokošice!

Popularni Članci