CISOK POMAŽE NEZAPOSLENIMA U prosincu besplatne radionice i savjetovanja

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) je novootvoreni Centar na atraktivnoj lokaciji na Pilama, ulica Branitelja Dubrovnika 15, u zgradi DURA-e. Sve aktivnosti koje Centar nudi su besplatne i dostupne svim građanima. 

Rad u Centru organiziran je sukladno Vašim potrebama. Na raspolaganju su Vam informativni materijali i računala za samostalno korištenje programa i aplikacija kao i pomoć iskusnih CISOK savjetnika pri pretraživanju informacija relevantnih za donošenje odluka o daljnjem obrazovanju, zapošljavanju i razvoju karijere. 

U prosincu CISOK održava grupna informiranja za maturante svih škola na temu Kamo nakon srednje škole gdje ih informira o državnoj maturi i visoko obrazovnim ustanovama u Hrvatskoj. Isto tako svakodnevno nudi informiranja i savjetovanja za profesionalno usmjeravanje i razvoj karijere. 

CISOK Dubrovnik svaki mjesec iznova organizira razne grupne aktivnosti koje su vidljive na web stranici: www.cisok.hr i za njih je potrebno prethodno se najaviti. Na radionicama, predavanjima, prezentacijama, seminarima, koje organiziraju i vode iskusni savjetnici, također gostuju i vanjski predavači.

Aktivnosti koje su trenutno aktualne i na koje se možete prijaviti su: 

• Kako NE dobiti posao – Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama, na kojoj će CISOK savjetnici kroz primjere dobrih i loših molbi za posao i životopisa prikazati najčešće greške koje kandidati rade prilikom traženja posla i prijave na natječaje te raditi na njihovom ispravljanju. Radionica će se održati:
- 09. 12. 2014. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik

• Otvorena molba za posao - Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Na radionici ćemo sudionike upoznati s razlikom klasične i otvorene molbe za posao te kako se njome najbolje predstaviti poslodavcu.
Radionica će se održati:
- 12. 12. 2014. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik

• Najčešće pogreške na intervjuu – Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama na kojoj će Vam CISOK savjetnici kroz primjere najčešćih pitanja na intervjuu te igru uloga pokazati koje su to najčešće pogreške kod samopredstavljanja poslodavcu. Radionica će se održati:
- 16. 12. 2014. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik

• Moderna prijava za posao - Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Doznajte kako izgleda moderan način prijave te kako napisati kvalitetnu zamolbu i životopis. Radionica će se održati:
- 18. 12. 2014. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik

• Priprema za tržište rada - Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Ukoliko Vam je potrebna pomoć u pripremi razgovora s poslodavcem ili pristupu poslodavcu, svakako se prijavite. Sudionici će također dobiti informacije o slobodnim radnim mjestima, na koje se načine mogu predstaviti poslodavcu, te kako pravilno napisati molbu ili životopis. Radionica će se održati:
- 30. 12. 2014. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik

Ljubazno Vas molimo da svoj dolazak na navedene aktivnosti potvrdite na broj telefona CISOK-a Dubrovnik 020/640-281 ili e-mailom na cisok-dubrovnik@hzz.hr. 
Isto tako Vas još jednom pozivamo da slobodno dođete u CISOK Dubrovnik, koji je središnje mjesto za cjeloživotno profesionalno usmjeravanje i razvoj karijere. Radno vrijeme Centra je od ponedjeljka do petka od 8:00-18:00. Svakako dođite, CISOK savjetnici Vas očekuju. 

Popularni Članci