BRUTALNO PREMLAĆIVANJE Evo što službeno kažu iz Policijske uprave

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Policijska uprava dubrovačko-neretvanska izvjestila je o preksinoćnoj tučnjavi u Pilama.

"Nakon što je ova Policijska uprava zaprimila dojavu o sukobu više muškaraca u večernjim satima, u srijedu 31. srpnja u Pilama, u ulici Od Tabakarije,  provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je došlo do verbalnog, pa potom i fizičkog sukoba između trojice zaposlenika jednog ugostiteljskog objekta i dvojice zaposlenika trgovačkog društva koje se bavi iznajmljivanjem kajaka u samoj blizini ugostiteljskog objekta, a povod su poslovni interesi navedenih. Tom prilikom 34-godišnji muškarac iz druge skupine zadobio je teške tjelesne ozljede.  

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvđena je osnovana sumnja kako je 34-godišnji zaposlenik ugostiteljskog objekta počinio kazneno djelo nanošenje teških tjelesnih ozljeda i kazneno djelo prijetnja na štetu zaposlenika trgovačkog društva, dok je 30-godišnjak iz iste skupine počinio kazneno djelo pomaganja. 

Navedeni su, uz kaznene prijave, jučer u večernjim satima predani pritvorskom nadzorniku, dok će protiv trećeg muškarca iz ove grupe biti podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja opisanog u članku 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira." - napisali su iz PU DNŽ.

Popularni Članci