BRKIĆ NAKON SASTANKA U HDZ-U Nema govora o isključenju Šuice, Dubrovački ćemo dogovor redefinirati (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: , LK, DD
Tri sata trajao je sastanak glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića s Predsjedništvom i članovima Gradskog odbora HDZ-a, a nakon sastanka Brkić je rekao kako nema govora o tome da će Dubravka Šuica biti izbačena iz stranke. 

Novinare je zanimao stegovni postupak protiv vijećnika koji su na Gradskom vijeću odbili glasovati po naputku Gradskog odbora HDZ-a.

- To će Gradski odbor odlučiti. Ali mislim da se bavimo nebitnim temama koje nisu važne za hrvatski narod. Nikakvih isključenja nema, niti je itko poslao zahtjev za isključenjem Dubravke Šuice iz HDZ-a - rekao je Brkić nakon sastanka u Dubrovniku.

- Koliko znam, nema tu nikakve afere, niti ikakve priče – zaključio je te naglasio kako će se Dubrovački dogovor redefinirati. 

- Mislim da je došlo vrijeme da se taj ugovor redefinira, a na koji način, odlučit će odbor - rekao je Brkić. 

Franković je rekao kako će se Gradski odbor sastati u vrlo kratkom roku i donijeti odluku koja je najbolja za HDZ.

- Mi smo jedinstveni i vjerujte da se Vlahušić ima čega bojati - rekao je Mato Franković novinarima te dodao kako će se uskoro očitovati i o najvažnijem političkom dokumentu, Proračunu Grada Dubrovnika. 

Kako neslužbeno doznajemo, Franković je od spominjanih vijećnika tražio da potpišu ostavke, ali oni na to nisu pristali. 

Popularni Članci