Autobus Libertasa razvalio novu autobusnu čekaonicu (FOTO)

Autor: Petar Ipšić Autori fotografija: , Petar Ipšić
Do nesvakidašnje prometne nesreće došlo je danas oko 14 sati kod novopostavljene autobusne čekaonice u ulici Iva Vojnovića. Nesvakidašnje je to što je objekt nesreće bila upravo autobusna čekaonica, a subjekt autobus Libertasa. 

Prema neslužbenim informacijama, autobus je retrovizorom povukao nadstrešnicu čekaonice, što je u konačnici rezultiralo njenim 'premještanjem' ulijevo.   

U Policijskoj upravi Dubrovačko–neretvanskoj nemaju informaciju o događaju. Ostaje nepoznanica pod kojim je točno okolnostima došlo do ove bizarne nesreće, odnosno je li riječ o nepažnji vozača ili je visina čekaonica jednaka visini Libertasovih retrovizora pa na slične slučajeve možemo računati i u budućnosti.

Grad Dubrovnik prošlog tjedna je na nekoliko lokacija postavio nove, 'manekenske' autobusne čekaonice, no radovi još nisu završeni tako da ispred njih još uvijek stoje zaštitne ograde. 

Iz Grada su nam odgovorili kako je za sutra zakazan sastanak između Uprave Libertasa, predstavnika izvođača radova, policije i Grada Dubrovnika gdje će se istražiti okolnosti koje su dovele do incidenta kada će biti poznato više detalja. 

Popularni Članci