Evo što se događa s projektom golfa na Srđu

Autor: Maro Marušić
Kusalić je demantirao riječi bivšeg gradonačelnika Vida Bogdanovića

Bivši dubrovački gradonačelnik Vido Bogdanović u našoj rubrici Intervju tjedna kazao je kako sumnja da će se golf na Srđu uopće (iz)graditi, te da bi se po njegovom mišljenju, investitori najradije izvukli iz tog projekta i spasili novac. Tragom te konstatacije kontaktirali smo Ivana Kusalića iz tvrtke Razvoj golf da nam kaže u kojoj su fazi radovi projekta koji je podignuo veliku prašinu na krajnjem jugu Hrvatske. Kusalić je demantirao Bogdanovićeve riječi kazavši da upravo završavaju potrebnu dokumentaciju oko obnove tvrđave Imperijal.

Međutim, nas nije interesirala obnova tvrđave, već izgradnja golf terena.

-Postoje još uvijek neki problemi, bolje rečeno izazovi koje rješavamo – kazao nam je Kusalić dodavši da još uvijek nisu ishodili nikakvu dozvolu.

Pitali smo ga jesu li počela barem nekakva geodetska mjerenja, na što je Kusalić odgovorio da to nije neka informacija koja bi bila bitna za javnost.

-Ne možemo izvještavati javnost o svakodnevnim poslovima. Kada budemo imali nešto više za reći, poslat ćemo priopćenje. Također, ćemo opet organizirati neke javne rasprave kako bismo sve radili transparentno. Samo ponavljam, kad se za to stvori potreba – naglasio je Kusalić.

Na naše opetovano pitanje kada ćemo vidjeti lopate i bagere na Srđu, Kusalić je ostao tajanstven.

-Uskoro – kratko je rekao.

Mi smo ga podsjetili što je Vido Bogdanović rekao u našem intervjuu.

-Golf se nastavlja prema planu. Kažem vam da su pred nama neki izazovi koje rješavamo, od onih infrastrukturnih, pa nadalje, ali sve se više-manje odvija prema planu. Projekt golfa na Srđu se nastavlja – zaključio je Kusalić.

Popularni Članci