'

Vozač u Dolima kažnjen zbog pijane vožnje, nije se zaustavio na naredbu policije

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
"Želimo skrenuti pozornost građanima na obvezu poštivanja prometnih propisa jer na takav način štite i čuvaju ne samo svoje živote, već i živote svih ostalih sudionika u prometu", naglasili su iz dubrovačke policije. 

"Najveća koncentracija alkohola od 1,72 g/kg izmjerena je 39-godišnjem državljaninu RH koji se u ranim jutarnjim satima u petak, 28. lipnja, kretao osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka državnom cestom D-8 kroz mjesto Doli gdje su policijski službenici Policijske postaje Ston obavljali prometnu kontrolu.

Na znak policijskih službenika da se zaustavi, vozač nije postupio po naredbi već je nastavio vožnju te je vrlo brzo zaustavljen u mjestu Zaton Doli kada je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola.

Isključen je iz prometa i smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, nakon čega je prekršajno sankcioniran novčanom kaznom od 1.710,00 eura i tromjesečnom zabranom upravljanja vozilima B kategorije", priopćili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Popularni Članci