VIŠESTRUKI POČINITELJ KAZNENIH DJELA Policija mu pronašla nasad indijske konoplje

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: PU dubrovačko-neretvanska
Postupajući po prethodno prikupljenim operativnim informacija, policijski službenici Postaje granične policije Gruda jučer, 21. rujna, temeljem naloga Općinskog suda u Dubrovniku pretražili su obiteljsku kuću i okolne prostore koje koristi 22-godišnjak kada je pronađen nasad s indijskom konopljm.

Očevidom je utvrđeno da je posađeno ukupno 16 stabljika visine 102 do 223 cm. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je pronađena marihuana bila namijenjena daljoj preprodaji krajnjim korisnicima s područja Konavala i šireg dubrovačkog područja, izvijestili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Osumnjičeni 22-godišnjak je uhićen i, uz kaznenu prijavu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, kasno sinoć doveden pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Dodali su da je osumnjičeni 22-godišnjak višestruki počinitelj kaznenih djela i prekršaja koji je u isto ovo vrijeme prošle godine kazneno prijavljen zbog pronalaska preko 800 g marihuane koja je bila pakirana u desetak manjih vrećica spremnih za dalju prodaju, a pronađena je tijekom pretrage njegove obiteljske kuće.

Popularni Članci