UHIĆEN SURADNJOM POLICIJE I GRAĐANA! Interventna uletjela u stan u Kliševskoj, uhitili razbojnika koji je opljačkao zlatarnu i poštu (FOTO/VIDEO)

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: PS
U ponedjeljak u stambenoj zgradi u Kliševskoj ulici na glavici Babinog kuka je uhićen muškarac kojega se tereti kako je počinio razbojništvo u jednoj dubrovačkoj zlatarnici tijekom poslijepodnevnih sati 8. srpnja ove godine. Pripadnici interventne policije ušli su u stan i uhitili muškarca kojeg se tereti za razbojništvo. 

Radi se o muškarcu čije je fotografije i video objavila Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u ponedjeljak te zamolila građane da im ustupe korisne informacije ako prepoznaju počinitelja. To se, čini se, i dogodilo jer je muškarac uhićen istog dana kad je video objavljen. Neslužbeno doznajemo kako se muškarac tereti i za razbojništvo u poslovnici Hrvatske pošte u naselju Peyton iz 2018. godine, kad je također objavljen video, a građani su zamoljeni za pomoć. Naposljetku je zapravo i uhićen zahvaljujući suradnji građana koji su dostavili korisne informacije policiji te policije koja je brzo reagirala i uhitila muškarca u kratkom roku. 

Popularni Članci