'

Trojica Turaka uhićena na Debelom brijegu, osumnjičeni za krivotvorenje isprava i krijumčarenje ljudi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Google Maps
Policijski službenici Sektora granične policije Crne Gore podnijeli su kaznene prijave protiv tri turska državljanina koji se sumnjiče za kazneno djelo krivotvorenja isprava, a jedan od njih i za kazneno djelo nedozvoljenog prelaska državne granice i krijumčarenje ljudi.

"Šestog rujna oko 22:40 na graničnom prelazu Debeli brijeg kontrolirano je vozilo francuskih registarskih oznaka kojim je upravljao M.D. (59), turski državljanin. S njim su se u vozilu nalazili I.H.A. (24) i Z.D. (59), također državljani Republike Turske.

Prilikom kontrole oni su policijskim službenicima na uvid dali francuske dozvole za privremeni boravak za koje se posumnjalo da su falsifikati.

Nakon prikupljenih informacija i konzultacija s postupajućim državnim tužiteljem, protiv I.H.A., Z.D. i M.D. podnijeta je kaznena prijava zbog sumnje da su izvršili kazneno djelo krivotvorenje isprava i oni su uhićeni.

Daljim aktivnostima na terenu, nakon prikupljenih dodatnih informacija po nalogu postupajućeg tužitelja, službenici Stanice granične policije I – Herceg Novi, podnijeli su protiv M.D. i kaznenu prijavu zbog sumnje na izvršenje kaznenog djela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi", priopćili su iz crnogorske policije, javlja Bokanews

Popularni Članci