Tijekom proteklog tjedna devet prometnih nesreća, iz prometa isključeno 28 vozača

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Tijekom proteklog tjedna na području Policijske uprave dubrovačko- neretvanske zabilježeno je 9 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže, dok ih je pet lakše ozlijeđeno. Iz prometa je isključeno 28 vozača i 8 vozila.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 496 represivnih mjera od čega izdvajamo 172 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine i 13 zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa je isključeno 28 vozača i 8 vozila.

U petak, 17. siječnja u vremenu od 7 do 23 sati na području Postaje prometne policije Dubrovnik provedena je preventivno-represivna akcija „Nepropisno skretanje, okretanje, vožnja unatrag i prestrojavanje“ koja je rezultirala sa 54 represivne mjere od čega 31 po akciji.

Nadalje, u noći sa subotu na nedjelju, 18./19. siječnja u vremenu od 22 do 6 sati na području Postaje prometne policije Dubrovnik te Policijskih postaja Metković i Korčula provedena je akcija „Alkohol“ u sklopu koje je podneseno 29 represivnih mjera, od čega 11 zbog vožnje pod utjecajem alkohola.    

Popularni Članci