DJEVOJKA SMRTNO STRADALA Utvrđene sve okolnosti prometne nesreće u Orebiću

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Utvrđene su okolnosti teške nesreće u Orebiću u kojoj je smrtno stradala 15-godišnja djevojka.

Dovršenim očevidom i provedenim kriminalističkim istraživanjem teške prometne nesreće koja se 17. srpnja ove godine, oko 23,30 sati, dogodila u Orebiću, utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada je 17-godišnji vozač motocikla dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se iz pravca Kučišta u pravcu Stona, uočivši sa svoje desne strane dvije pješakinje (koje su prethodno bile u društvu nastradale 15-godišnjakinje), prešao na lijevu prometnu traku gdje je došlo do udara u 15-godišnju pješakinju koja je kolnik ceste prelazila na udaljenosti od oko 2 metra od pješačkog prijelaza. 

Uslijed udara, 15-godišnjakinja je preminula na mjestu događaja, dok su 17-godišnji vozač motocikla i putnica koja se u tom trenutku s njim nalazila na motociklu, zbog težine ozljeda prevezeni u splitsku bolnicu gdje su zadržani na daljem liječenju. 

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, policija protiv 17-godišnjeg motocikliste nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznenu prijavu. 

Popularni Članci