SVE JE PRIZNAO Mladiću koji je otuđio Libertasov autobus i vozio ga po Župi danas ukinut pritvor

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Screenshot
Mladiću koji je nedavno otuđio Libertasov autobus te ga vozio po Župi i učinio materijalnu štetu danas je ukinut pritvor, doznaje Dubrovački dnevnik, a informaciju je potvrdio glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku Pero Miloglav. 

Rješenje o ukidanju pritvora doneseno je po prijedlogu državnog odvjetnika. Kako neslužbeno doznajemo, mladić se na prvom ispitivanju branio šutnjom, dok je na ponovnom priznao djelo koje je počinio. 

Kako je već objavljeno na stranicama DORH-a, mladiću se stavlja na teret kako je 5. rujna oko 2,00 sata, na autobusnoj stanici u Srebrenom došao do autobusa marke MAN u vlasništvu trgovačkog društva, i s još dvojicom hrvatskih državljana (2000. i 2002.) ušao u njega te ključem kojeg je pronašao u njemu stavio u pogon autobus i vozio ga u krug oko pomoćne zgrade hotela gdje je prolazeći ispred zgrade Općine oštetio betonske kugle na nogostupu. Osnovano se sumnja da je potom nastavio vožnju prema Kuparima gdje se polukružno okrenuo i počeo vraćati prema mjestu odakle je uzeo autobus, no prilikom skretanja s državne ceste D-8 prema Srebrenome, osnovano se sumnja da je udario u stup sa semaforom i srušio ga nastavljajući vožnju prema trgovačkom centru od kuda je ušao u Vukovarsku ulicu i ispred kbr. 44, prilikom skretanja u lijevo, izašao s kolnika te udario u parkirano vozilo marke WV Polo dubrovačkih registarskih oznaka. Osnovano se sumnja da je potom udario i srušio zid parkinga, kao i jednu palmu i čempres, a tijekom vožnje i udaraca je oštetio autobus kojim je upravljao.

Popularni Članci