SUKOB U DUBROVNIKU Istukao ga metalnom cijevi i nanio mu teške tjelesne ozljede

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku je 9. studenog, uz kaznenu prijavu, priveden državljanin Republike Hrvatske (47) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede 

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 47-godišnjak 7. studenog u Dubrovniku, u nakani da teško tjelesno ozlijedi državljanina Republike Hrvatske (43) uzeo dužu metalnu cijev i njom udario oštećenika u glavu te nekoliko puta po tijelu, nanijevši mu pritom tešku tjelesnu ozljedu (fraktura medijalne koštane stjenke desne orbite, fraktura nosne kosti desno i fraktura zigomatične kosti desno sa deformitetom zigomatične kosti).
Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je 9. studenog predložilo sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika što je sudac istrage rješenjem odbio i naložio puštanje okrivljenika na slobodu.
Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je 10. studenog podnijelo žalbu na rješenje suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku kojim je odbijen prijedlog za određivanje istražnog zatvora, no Županijski sud u Dubrovniku je rješenjem od 10. studenog 2020. odbio navedenu žalbu, stoji na stranicama DORH-a.

Popularni Članci