test

Sudarili se kombi i osobno vozilo, jedna osoba poginula, a deset prebačeno u bolnicu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: NK
Jutros u 08.55 sati  na državnoj cesti D-56, kod mjesta Nadin dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila.

U prometnoj nesreći su sudjelovali osobni automobil i kombi vozilo, oba vozila zadarskih registarskih oznaka. Uslijed prometne nesreće od posljedica ozljeda na mjestu događaja smrtno je stradala jedna muška osoba dok je vozilima Hitne medicinske pomoći na pružanje daljnje liječničke pomoći u Opću bolnicu Zadar prevezeno 10 osoba. U sudaru je poginuo 55-godišnjak.

- Došlo je do sudara vozila u kojem je poginuo vozač osobnog automobila. Izdali smo nalog za obdukciju i dodatne istražne radnje - rekao je za Večernji list županijski državni odvjetnik Ivica Škara.

Na mjestu događaja policijski službenici provode očevid u suradnji s nadležnim državnim odvjetnikom. Na mjesto događaja su upućene hitne službe. U tijeku je pružanje pomoći i obavljanje očevida te je od 09.20 sati navedena dionica ceste zatvorena za promet. Promet se do daljnjeg odvija obilaznim pravcima. Sonja Šimurina iz ureda glasnogovornice zadarske policije  za Večernji list je izjavila kako se još uvijek utvrđuju težine ozljeda stradalih iz kombi vozila. 

Popularni Članci