STRAVA U NOVOJ MOKOŠICI Otac osumnjičen da je nožem pokušao ubiti maloljetnog sina

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Goran Mratinović
Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je 22. svibnja 2020. donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (44) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju, stoji na stranicama DORH-a. 

Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik točno neutvrđenog dana početkom 2020. godine u Dubrovniku, u ranim poslijepodnevnim satima, počinio navedeno kazneno djelo na štetu svog maloljetnog sina (13).
Sudac istrage prihvatio je prijedlog državnog odvjetništva i odredio okrivljeniku istražni zatvor, stoji na stranicama DORH-a. 

"Muškarcu se stavlja na teret kako je, pored toga što je prijetio i tukao malodobnog sina s posebnim potrebama, navodno pokušao ubiti svoje dijete, barem kako to Državno odvjetništvo tvrdi, kuhinjskim nožem. Stavlja mu se na teret kako je prema djetetu zamahnuo nožem u predjelu prsnog koša te kako se dijete izmaknulo, ali ga je uspio porezati," izjavio je za Dubrovački dnevnik glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku Pero Miloglav. Sve to dogodilo se navodno u obiteljskom stanu u Novoj Mokošici. 

Dubrovački dnevnik doznaje kako je muškarac tijekom travnja bio u istražnom zatvoru zbog obiteljskog nasilja te kako je Općinski sud u Dubrovniku ukinuo pritvor, a kako je majka, koja se sa sinom više ne nalazi u Dubrovniku, naknadno podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva. 

Popularni Članci