'

STRAVA U KONAVLIMA Zaključao ga u kuću i prijetio smrću kako bi iznudio novac

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Osumnjičeni od 28-godišnjaka tražio novac te ga verbalno i fizički napao nakon čega ga je zaključao u kući u kojoj su boravili i uz prijetnje smrću, koristeći kao prijetnju hladno oružje, od njega iznudio novčani iznos od 4.200 eura  

"Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Postaje granične policije Gruda 33-godišnjak se sumnjiči za tri kaznena djela i to kaznena djela iznude, protupravnog oduzimanja slobode i omogućavanje trošenja droga.

Naime, osumnjičeni je u jutarnjim satima u utorak, 11. lipnja, došao u obiteljski kuću 28-godišnjaka gdje su zajednički konzumirali drogu koju je osumnjičeni donio.

Potom je osumnjičeni od 28-godišnjaka tražio novac te ga verbalno i fizički napao nakon čega ga je zaključao u kući u kojoj su boravili i uz prijetnje smrću, koristeći kao prijetnju hladno oružje, od njega iznudio novčani iznos od 4.200 eura.

Pretragom stana i vozila koje koristi osumnjičeni pronađena je manja količina kokaina i veći dio iznuđenog novca što je uz potvrdu oduzeto.

Osumnjičeni 33-godišnjak je uz kaznenu prijavu kasno sinoć predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske", priopćili su iz dubrovačke policije. 

Popularni Članci