SKANDAL NAKON UTAKMICE Ozlijeđena dva igrača, Ivo Dragić vrijeđao policajca

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Nakon rukometne utakmice između Dubrovnika i Sesveta u Gospinom polju intervenirala je policija zbog sukoba koji je izbio.

Utakmica je završena rezultatom 36:30 u korist gostiju zbog čega je dopredsjednik Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik, Ivo Dragić, bio nezadovoljan te, kako doznajemo od očevidaca koji su bili na utakmici, dobacio kritiku igračima. Navijači s tribina, većinom roditelji rukometaša, nisu dobro primili te riječi te su uzvratili istom mjerom zbog čega je reagirao sin dopredsjednika kluba, Antonio Dragić.

Sukob je potom eskalirao te je došlo do naguravanje zbog čega je intervenirala policija.

Dubrovački dnevnik doznaje kako su ozlijeđena dva igrača kluba, a u prostorijama policije potpredsjednik kluba Ivo Dragić je vrijeđao policajca. 

"Sukob se dogodio nakon završetka prvenstvene rukometne utakmice između rukovodstva kluba i igrača. Radi se o verbalnom sukobu i naguravanju, a dvoje igrača je zadobilo lakše tjelesne ozljede. Jedan od članova rukovodstva vrijeđao je policijskog službenika pa je protiv njega podnesena prekršajna prijava po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira. Također, u tijeku je kriminalističko istraživanje za kazneno djelo tjelesne ozljede," rečeno je iz PU DN za Dubrovački dnevnik. 

Popularni Članci