RAZNESEN BANKOMAT Netko je htio postati milijunaš 'nabrzaka'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marko Prpic/PIXSELL
Buđenje uz stravičnu detonaciju jutros oko 3.30 sati imali su stanovnici Klinča Sela nadomak Zagreba nakon čega su se užarili policijski telefoni. 

Dolaskom na mjesto intervencije otkriveno je da je nepoznata osoba ili, pak, više njih na još uvijek neutvrđeni način izazvala eksploziju na bankomatu RBA kako bi u njega provalili. Nije za isključiti ni da su lopovi koristili omiljenu tehniku "dizanja" bankomata puštanjem plina.

"Nedavno sam se doselio u ovu zgradu i bilo mi je drago što ima dosta sadržaja pa i bankomat. Međutim, sad nakon ovog jutrošnjeg užasnog buđenja bio sam u krivu što se bankomata tiče. Prozori su se zatresli jako, iskočio sam iz kreveta, djeca su počela vrištati onako snena. Prepali smo se. Pogledao sam kroz prozor, ali ništa konkretno se nije vidjelo. Upalio se alarm. Vozila u tom trenutku po ulici da prolaze nisam primijetio", kaže za Jutarnji jedan stanar zgrade u sklopu koje je raznesen bankomat. Drugi susjed se nada kako su kamere snimile sve pa da će lopove lako uhvatiti.

Je li novac ukraden ili je sve ostalo na pokušaju, nije poznato. U tijeku je policijski očevid te se izuzimaju svi korisni tragovi s mjesta događaja.

Inače, ovo nije prvi puta da u Klinča Selima kršitelji zakona na ovakav način "osvajaju" bankomate. Lani u veljači je, također pod okriljem noći, provaljeno u bankomat iz kojeg je odnesen novac, a počinitelji još uvijek nisu pronađeni.

Popularni Članci