NOĆNA DRAMA U GRUŽU Uhićen sin koji je pucao na roditelje, bore im se za život (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Klečak, V.S.
Policija je sinoć uhitila sina koji je pucao na roditelje u Gružu.

Kako doznaje Dubrovački dnevnik sin D.G. je pucao na roditelje. Policija ga je navodno pronašla tijekom noći u drugom objektu u kojem se skrivao.

Jutros su iz policije poslali službeno priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

"Sinoć, 3. lipnja, u 23,05 sati u obiteljskoj kući u Postarnjskoj ulici u Dubrovniku 37-godišnjak je iz vatrenog oružja pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju koji su zadobili teške tjelesne ozljede te se trenutno nalaze na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Ubrzo nakon pucnjave, muškarac je uhićen i trenutno se nalazi u prostorijama policije na kriminalističkoj  obradi".

Ravnatelj dubrovačke bolnice Marijo Bekić za Dubrovački dnevnik je potvrdio kako su dvije starije osobe teško ozlijeđene i nalaze se u Intenzivnoj jedinici. Žena je zadobila teške ozljede glave, a muškarac ustrijelne rane kralježnice i torakalnog dijela.

Policija je sinoć okupirala veliki dio Gruža u potrazi za sinom koji je pucao, blokirali su cestu provjeravali unutar kafića i autobusa. U Facebook grupi 'Radarska kontrola Dubrovnik i okolica' članovi su pisali kako su policajci bili i na Dupcu te provjeravali svako vozilo, kao i na Nuncijati i u Komolcu.

B.G., otac kojega je propucao sin D.G., bio je član uprave u turističkoj agenciji koja je inače u suvlasništvu njega i još jedne osobe. Bave se  organizacijom izleta na izletničkim brodovima koji voze Elafite te jednodnevne izlete u okolici Dubrovnika.

A.Čakić

Popularni Članci