Problematični dubrovački taksist opljačkao turiste i još im kusur vratio u srpskim dinarima

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Taksist je i inače poznat po problematičnom ponašanju

Dubrovački taksist (podaci poznati redakciji) proteklog je vikenda opljačkao turiste. Naime, taksist ('obični' taksist, nikakav vozač Ubera, Cammea i ostalih) je vožnju od luke Gruž do Bogišićevog parka naplatio 258 kuna. Ispričala nam je to ljuta vlasnica apartmana kod koje su gosti odsjeli.

-Nažalost, to nije sve. Taksist im je rekao 258 kuna, a oni su njemu dali 400 kuna, jer nisu imali sitnije. Vozač im je kusur vratio u srpskim dinarima, što znači da ih je još i dodatno opljačkao, ali i doveo u neugodnu situaciju, jer su kasnije s tim novcima željeli platiti račun u restoranu Kamenice. Naime, 140 srpskih dinara malo je više od 8 kuna – kazala nam je Dubrovkinja.

Poslala nam je sliku srpskih dinara, a u međuvremenu je pozvala policiju.

-Došli su kod mene i napravili zapis. Ne znam hoće li uspjeti kako sankcionirati taksista – ističe.

Riječ je o taksistu koji je u Dubrovniku poznat po problematičnom ponašanju, a mediji su već o njemu pisali u negativnom kontekstu. Ovo mu nije prvi eksces, ali nećemo ga ovaj put imenovati, jer za ovu priču nemamo konkretne dokaze. Taksist, naravno, nije izdao nikakav račun za vožnju koju je masno naplatio.

-Žao mi je što sam ja savjetovala goste da uzmu taksi kada siđu s katamarana, umjesto da sam im rekla da idu Uberom. Barem bi im unaprijed pisalo koja je cijena –zaključuje vlasnica apartmana koja je razočarana što ima ovakve sugrađane koji su spremni na sve za zaradu.

Goran Mratinovićg

Popularni Članci