Policijska Škoda nije prošla kroz crveno, sudar izazvali zbog intervencije u raskrižju

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: dd
Poznate su okolnosti prometne nesreće koja se na raskrižju kod Doma zdravlja dogodila sinoć oko 21.20 sati, a u kojoj je sudjelovalo policijsko vozilo marke Škoda Octavia. 

Glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero opovrgnula je informacije da je policijski karavan izazvao sudar jer je prošao kroz crveno svjetlo već da je do nesreće došlo zbog intervencije u samom raskrižju.

-'Policijsko vozilo je u ulicu Pera Čingrije ušlo pod zelenim svjetlom. No, zbog uočenog prometnog prekršaja u samom raskrižju mijenjaju smjer prema Splitskom putu s namjerom sankcioniraja nepoznatog vozača automobila BiH nacionalih oznaka. Dolaskom u razinu s ulicom Put Republike dolazi do sudara s vozilom marke Audi dubrovačkih registracija koje se kretalo u smjeru Gruža', pojasnila je neobičnu prometnu nesreću Gjenero.

U ovoj prometnoj nesreći liječničku pomoć zatražili su policijski službenik, suvozač, te vozač osobnog automobila. U Općoj bolnici Dubrovnik dijagnosticirane su im lakše tjelesne ozljede.

Prerevnom, ali neopreznom policijskom službeniku slijedi prekršajna prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

P.I.

Popularni Članci