'

POLICIJA O NESREĆI U STABLINI 69-godišnjakinja prilikom uključivanja oduzela prednost automobilu koje je potom sletjelo ispod ruba kolnika

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Rogotin
U prometnoj nesreći koja se dogodila u jutarnjim satima 24. kolovoza u mjestu Stablina u Pločama, jedna je osoba teže, a tri su lakše ozlijeđene - izvijestili su iz PU dubrovačko-neretvanske

Do prometne nesreće je došlo kada je 69-godišnjakinja, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka, prilikom uključivanja sa sporedne ceste na Državnu cestu D-8, oduzela prednost prolaska osobnom vozilu vinkovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 43-godišnjak i koje je, uslijed udara, sletjelo ispod ruba kolnika na dubinu od 5 metara.

U ovoj prometnoj nesreći je teže tjelesne ozljede zadobila 33-godišnja suputnica iz vozila vinkovačkih registarskih oznaka, dok su maloljetno dijete iz istog vozila i 43-godišnji vozač, te 69-godišnja vozačica zadobili lakše tjelesne ozljede.

Zbog oštećenja je došlo do dimljenja vozila zbog čega su preventivno intervenirali i vatrogasci.


Za vrijeme trajanja očevida ove prometne nesreće kojim su rukovodili policijski službenici Policijske postaje Ploče, promet na ovoj dionici ceste bio je u potpunosti zatvoren.

Popularni Članci